+381 (0)64 192 70 88

Nadmašićemo vaša očekivanja

POSLOVNA PUTOVANJA

Ukoliko idete na važan poslovni put ili sastanak LIMO SERVIS TRANSFER PUTNIKA Vam nudi sigurnu, tačnu i udobnu vožnju. U zavisnosti od Vaših potreba odvešćemo Vas na svaku željenu destinaciju u Srbiji, regionu ili Evropi. Prevoz vršimo isključivo našim vozilima i obavljaju ga profesionalni vozači sa višegodisnjim iskustvom. Naši iskusni vozači obezbediće Vam putovanje bez stresa. Odvešće vas do mesta sastanka i vratiti nazad. Putovanje iskoristite za poslovne razgovore ili druženje sa kolegama.

lokalni prevoz do i od

SAMO 35€

Posebni trenuci

Za specijalne trenutke, svečane prilike, svadbe, mature, godišnjice, rođendane… Nagradite sebe vrhunskom uslugom koja će Vam upotpuniti uživanje u velikom danu. Opustite se u uživanju a luskuzna vozila, ljubazni, diskretni i sigurni vozači odgovoriće vašim zahtevima. Biće nam zadovoljstvo da upotpunimo vaše slavlje.

Grupna putovanja

Idealan prevoz prilikom održavanja seminara, konferencija, kongresa, sajmova kao i za doček većih ili manjih grupa na aerodromu. Vaše goste ili poslovne partnere dočekujemo na bilo kojoj adresi, u bilo kom gradu ili stranoj zemlji. Nudimo dnevno ili višednevno iznajmljivanje kombija sa vozačem, koji bi samo vama bio na raspolaganju.

Dostava

Naši kvalifikovani vozači isporučiće važne stvari ili dokumente sigurno, brzo i uz garanciju do željenog odredišta čak i u Evropi. Šaljite pošiljke klijentima u vašem gradu, prema zemljama regiona i EU. Usluga omogućava distribuciju pošiljaka čija sadržina mogu biti dokumenti, pisana saopštenja, roba i drugi predmeti osim onih za koje važe zakonske zabrane.

Regionalni aerodromi

Dočekaćemo vas na bilo kom aerodromu u regionu i odmorne dovesti do željene destinacije. Povezujemo vaše letove između aerodroma u regionu. Brzo, udobno i efikasno ćemo vas prevesti sa bilo kog do bilo kog aerodroma. Na vreme za Vaš let! Putujte bez brige o dodatnom prtljagu, broju osoba koji vas prate i pre svega o tačnom dolasku na Vaš let.

Limo Servis Transfer Putnika

Najbolji poslovni prevoz

T: +381 (0)64 192 70 88

E: info@transferputnika.rs

Instagram

1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago

Call Now Button